Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Energie |
|

Elcen intră în insolvenţă cu datorii totale de circa 1,6 miliarde de lei

Tribunalul București a admis cererea prin care Electrocentrale București va intra în insolvență, cu datorii totale de aproximativ 1,6 miliarde lei, iar KPMG Restructuring a fost desemnat administrator judiciar provizoriu, potrivit Mediafax.     
insolventa.jpg

“Tribunalul Bucureşti a admis cererea Elcen de intrare în insolvenţă. Administrator judiciar va fi KPMG”, a declarat Mircea Nicolaescu, directorul general al companiei.

Hotărârea de înaintare a cererii de intrare în insolvenţă a fost luată de Consiliul de Administraţie al Elcen având în vedere situaţia financiară a Electrocentrale Bucureşti SA şi datoriile înregistrate la furnizorii şi distribuitorii de combustibil, servicii şi produse, situaţie generată de neîncasarea contravalorii pentru marfa livrată, de la RADET Bucureşti.

În acest moment, datoriile totale ale ELCEN au ajuns la aproximativ 1,8 miliarde de lei, iar creanţele înregistrate de RADET însumează aproximativ 3,7 miliarde de lei.

De asemenea, și pentru RADET a fost aprobată cererea de insolvență, urmând ca RomInsolv să fie administrator judiciar provizoriu.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii