Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Afaceri |
|

Elbit Israel va furniza Inspectoratului General pentru Situații de Urgență trei centre de comunicații mobile. Valoarea contractului se ridică la 3,89 milioane de euro, fără TVA

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a atribuit Elbit Systems Israel un contract pentru furnizarea a trei centre de comunicații pentru punct de comandă mobil național.  
bani salariu oferta

În urma unei licitații, Elbit Systems Israel va furniza Inspectoratului General pentru Situații de Urgență trei centre de comunicații mobile care vor permite instituției să gestioneze la un nivel superior situațiile de urgență, prin eficientizarea acțiunilor de intervenție. De asemenea, IGSU ar putea diminua costurile, alături de realizarea oportună a comenzii și controlului forțelor și mijloacelor. 

Contractul a fost atribuit pentru suma de 3,89 milioane de euro, fără TVA, și este estimat la 4,27 milioane de euro. Echipamentele vor fi livrate în următorii 3 ani.

Elbbit Systems Israel a depus oferta în asociere cu Eurobody Hidraulics, iar subcontractanți sunt Centrul pentru Servicii de Radiocomunicații și Briari’s Ind.

La procedura de atribuire a contractului s-au înscris și Fercom Systems (Ungaria) și asocierile formate din S&T România (lider) și Deltamed (subcontractanți Volvo România și Marctel SIT), Starc4sys (lider) și Hinode Car Expert (subcontractanți Electro Optic Systems și Maguay Computers).   

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii