Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Educatie |
|

Edulab: Program online de antreprenoriat în educație pentru liceeni din mediul rural

45 de liceeni din mediul rural vor fi selectați în perioada următoare în cadrul programului Edulab de mentorat în antreprenoriat educațional. Timp de 4 săptămâni, tinerii vor dezvolta soluții care să sprijine procesul educațional al copiilor vulnerabili din ciclul primar.
edulab

Scopul Edulab este de a oferi un context educațional tinerilor din mediul rural pentru a-și dezvolta spiritul și gândirea antreprenorială în vederea sprijinirii comunităților locale, dar și pentru pregătirea acestora pentru viitor. Gândirea antreprenorială reprezintă una dintre cele 4 meta-competențe care ajută tinerii să se pregătească pentru un viitor incert.

Ghidați de experți și mentori, liceenii vor parcurge într-un program online toate etapele construirii unui proiect de antreprenoriat în educație, cu scopul de a sprijini copiii din localitatea lor să meargă mai pregătiți la școală din septembrie. Astfel liceenii se echipează cu noi competențe, iar cei beneficiază de ajutor în învățare.

Elevii de liceu din mediul rural se pot înscrie până în 14 iulie pe site-ul Fundației Noi Orizonturi, iar primele 10 echipe vor câștiga premii în valoare de 2000 ron.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii