FacebookTwitterLinkedIn

Diana Mocanu, directorul general al editurii GAMA: „Pentru noi, cei 25 de ani de poveste înseamnă nenumărate provocări depășite și vise împlinite. Tot ceea ce facem, facem cu pasiune, ținând seama de misiunile pe care ni le-am asumat: educația prin joc ca metodă eficientă de învățare, dezvoltarea inteligențelor multiple, promovarea metodelor alternative de educație, susținerea eforturilor de deprindere a citirii, promovarea literaturii de calitate și încurajarea lecturii în familie și a interacțiunii părinte-copil. Ediția de anul acesta a Târgului Internațional de Carte Gaudeamus este un prilej de a-i sărbători în primul rând pe eroii poveștii noastre: copiii și părinții care ne sunt alături!”. 

Editura Gama este recunoscută pe piața de carte autohtonă drept un specialist în educație.

Cele peste 1000 de titluri cu care editura va fi prezentă în Pavilionul B2 al Romexpo (standul 21) vor fi expuse pe o suprafață de aproape 170 de metri, o noutate reprezentând-o compartimentarea specială a spațiului, în funcție de categoria din care fac parte cărțile. Mai exact, secțiunile vor fi codate pe culori, în funcție de domeniul de interes: dezvoltarea inteligențelor și învățare prin joc, pregătire pentru școală, povești, parenting și metoda Montessori, ficțiune pentru adolescenți etc. Astfel, vizitatorii vor găsi mai ușor cărțile și produsele educaționale de care au nevoie.

CIFRELE DE AFACERI ALE EDITURILOR DIN ROMÂNIA – ANUL 2018

Printre noutățile de anul acesta se numără trei titluri premiate de ficțiune pentru copii și adolescenți: Băiatul din bulă de Stewart Foster, Orangeboy de Patrice Lawrence și Acum sunt normală?, primul volum al trilogiei feministe „Clubul Fetelor Bătrâne” de Holly Bourne. Nu lipsesc nici titlurile de Crăciun, o apariție specială fiind Noaptea de Ajun în Țara Minunilor de Carys Bexington și Kate Hindley – o splendidă poveste ilustrată, în versuri, inspirată de clasicul poem „’Twas The Night Before Christmas” și de „Alice în Țara Minunilor”.