Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Proiecte speciale |
|

EDIȚIE SPECIALĂ FORBES ROMÂNIA – 13 pentru 2013

13.jpg
Revista Forbes România lansează ediția specială “13 pentru 2013” care include poveștile celor 13 antreprenori care trebuie urmăriți cu atenție în acest an pentru a înțelege cum va funcționa economia românească în următorii ani.   Ediția curentă a revistei este disponibilă la chioșcurile de presă în patru variante de copertă, care îi prezntă pe Ioan Niculae, cel mai bogat român, Iulian Dascălu, cel mai mare proprietar român de centre comerciale, Dragoș Pavăl, proprietarul celui mai mare retailer român și Raul Doicescu, cel mai mare constructor român de clădiri de birouri.

Dintre subiectele ediției:

MR. RECORD

Faimosul atlet Serghei Bubka a vizitat România într-o perioadă neagră a vieții sale. Cu toate acestea, a găsit puterea sa zâmbească pentru „Forbes România”.

ȘCOALA PRIN PARCURI

De ce crede un profesor lituanian de la o universitate din Germania, fost angajat al studiourilor Walt Disney, că educația tradițională nu pregatește cu adevărat studenții pentru viață.

TELEVIZIUNILE STAU LA COADĂ LA UȘILE CABLIȘTILOR

În urmatoarea lună, CNA trebuie să stabilească lista televiziunilor care vor fi preluate de operatorii de cablu TV fără obligații financiare. Dar sunt câteva mici „probleme” legislative ce pot complica viața cabliștilor și a stațiilor TV.

PRIMUL AN DE PUBLICITATE – DRAGOȘ GRIGORIU

Revista „Forbes România“ continuă să publice interviuri cu oamenii care au început să facă publicitate în anii ’90, care au fondat primele agenții și au facut business în comunicare. Motivația acestui demers editorial este simplă: ca să ramâna ceva scris, ca să știm de unde s-a plecat, ca să nu abandonăm trecutul.

TEHNOLOGII… DE VIS

Forbes România a căutat vedetele ediției din 2013 a Consumer Electronics Show.

PODOABELE TAMAREI

De 13 ani, magazinul Tamara este un mic secret bine-păstrat al Bucureștiului. Cu aer de prăvălie interbelică și bijuterii handmade, spune istoria artizanilor de odinioară prin poveștile celor doi proprietari care s-au născut – și s-au cunoscut – în lumea bijuteriilor.

AVENTURI PE COVORAȘUL ROȘU

Industria filmelor comerciale românești este abia la început, dar roadele încep deja să apară. Publicul gustă noile produse cinematografice și, mai important, se naște o noua generație de actori.

ODISEEA OROLOGERĂ A LUI ULYSSE

Este una dintre ultimele redute de haute-horlogerie care și-au păstrat independența în fața corporațiilor, stapânind nișa inovațiilor spectaculoase. Am discutat cu CEO-ul ,,Ulysse Nardin” despre factorul ,,wow” în orologerie.

EXCLUSIV: CEI 71 DE OAMENI CARE CONDUC LUMEA

Sunt 7,1 miliarde de oameni pe planetă. Forbes i-a găsit pe cei 71 care contează.

Pentru lista completă a articolelor accesați https://www.forbes.ro sau deveniți fanul nostru pe Facebook (www.facebook.com/ForbesRomania) ori Twitter (www.twitter.com/ForbesRo).

Revista Forbes România este disponibilă și pe iPad (https://itunes.apple.com/ro/app/revista-forbes-editia-romaneasca/id580443828?mt=8)

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii