Cautare
, Staff

Orologerie de lux |
|

Ediție limitată Hublot Big Bang pentru vara lui 2020

Big Bang Unico Sky Blue este noua propunere a binecunoscutei mărci elvețiene Hublot pentru această vară: un ceas într-o ediție limitată la 100 de exemplare, cu o culoare specială a carcasei ceramice.
 aboneaza-te
big-bang-sky-blue-45-mm-deck2-landscape

În ultimii ani, culoarea a devenit un detaliu extrem de important în filozofia de design a brandului elvețian, mai multe modele în ediții limitate beneficiind de un tratament aparte al exteriorului. La fel se întâmplă și cu Big Bang Unico Sky Blue:  nuanța unică de albastru se dezvăluie într-un mix dinamic de zone mate și lucioase, care intră într-un contrast discret cu albul curelei din material textil. Mai mult, dimensiunile generoase – diametrul de 45 mm și grosimea de 16.3 mm – scot o dată în plus în evidență frumusețea acestei piese pe încheietura celui care o poartă.

Exteriorul este unul cu adevărat special, inclusiv datorită cadranului skeleton, care permite o vizualizare foarte clară a interiorului, cu toate detaliile sale deosebite. Mecanismul este unul automat in-house al Hublot, o referință pentru seria Big Bang Unico din ultimii ani: are o rezervă impresionantă de 72 de ore, la o frecvență de 28.800 bpm. De asemenea, pentru a oferi o mai mare adaptabilitate modelului la ținuta celui care îl poartă, Hublot oferă în pachet două curele diferite, prima fiind un model alb, dintr-o țesătură de tip Velcro, care scoate în evidență ceasul, iar cea de-a doua, mai discretă, este în același ton de bleu cu carcasa, cu alb pe interior.

 

FOTO: Hublot 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii