Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

SportsMoney |
|

Ediţie aniversară de 1 milion de euro a BRD Năstase Ţiriac Trophy

Cele 250 de abonamente de 140 de lei s-au vândut într-o zi, iar biletele la semifinale şi finale s-au vândut în proporţie de 60%.
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ediţia aniversară de 20 de ani a BRD Năstase Ţiriac Trophy se va desfăşura între 18 şi 26 aprilie 2015 la Arenele BNR din Bucureşti şi va reuni nume mari precum Gilles Simon, Ivo Karlovic, Guillermo Garcia-Lopez, Lukas Rosol şi Andreas Seppi. Meciul demonstrativ îi va reuni pe Henri Leconte, Mansour Bahrami, Ilie Năstase şi Andrei Pavel. Valoarea premiilor ajunge la 450.000 de euro, iar, în total, organizarea a costat 1 milion de euro, au anunţat organizatorii. Cele 250 de abonamente de 140 de lei s-au vândut într-o zi, iar biletele încep de la 15-50 lei, potrivit acestora, iar biletele la semifinale şi finale s-au vândut în proporţie de 60%.

Drepturile de difuzare au fost vândute pentru 11 ţări din toată lumea, iar suma „este bună”, spune Bogdan Enoiu, care organizează turneul de 20 de ani, fără a da o cifră. El a subliniat necesitatea unei noi arene, adăugănd că o arenă nouă de 7.000 de locuri nu ar trebui să depăşească 4-5 milioane de euro.

BRD Năstase Ţiriac Trophy este cel mai bun turneu la categoria 250, conform raportului ATP.

Intrarea este liberă pentru publicul larg în zilele 18-19 aprilie, iar juniorii de până în 16 ani legitimaţi la cluburile de tenis, preşcolarii, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de acces liber între 20-23 aprilie.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii