Cautare
, Editor Coordonator

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

ForbesLife |
|

Ediția a V-a a festivalului FEST(IN) pe Bulevard

În perioada 7 - 18 octombrie 2017, Primăria Municipiului București, prin Teatrul Nottara, organizează cea de-a V-a ediție a Festivalului Internaţional de Teatru Fest(in) pe Bulevard.
Festin pe bulevard

Ediția de anul acesta reunește 35 de spectacole de teatru, două spectacole de muzică și multe evenimente conexe la care participă artiști din opt țări: Argentina, Bulgaria, Coreea de Sud, Croația, Franța, Germania, Republica Moldova și România.

A cincea ediție a Festivalului va avea șapte secțiuni: Criza pubertății, criza adolescenței (secțiune competitivă, în cadrul căreia vor fi supuse atenției spectatorilor producții pentru și despre tineri); Text sau pretext, Bulevardul Comediei, Premiere în Fest(in) – cele mai noi producții ale Teatrului Nottara, altele decât cele legate de temele celorlalte secțiuni și secțiunea Invitați speciali – producții de bună calitate și de succes, care aparțin unor teatre partenere și care completează, prin temele abordate, tematicile Festivalului.

Citeștie și Cine a fost Constantin Nottara?

Secțiunea Multi Art EXIT (fostul festival de teatru pentru persoane private de libertate a devenit una dintre secțiunile festivalului în 2015. Se va desfășura în  zilele de 22 și 23 noiembrie) și In memoriam, dedicată unor personalități teatrale dispărute, care au avut o contribuție importantă la evoluția teatrului românesc, vor completa progragrum stagiunii.

Manifestarea mai cuprinde evenimente conexe: colocvii, spectacole-lectură pe texte pentru și despre adolescenți, evenimente stradale, lansări de carte (de teatru) sau vernisajul unor expoziții de fotografie de teatru.

Programul complet al Festivalului se găsește pe site-ul www.festinpebulevard.ro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii