FacebookTwitterLinkedIn

Cea de-a treia ediție Forbes Lady le-a adus pe cele 40 de doamne în atmosfera caldă, relaxantă a restaurantului Sharkia, din cadrul Park Inn by Radisson, locul în care grijile s-au risipit, iar doamnele de succes și mamele au fost pentru o seară doar femei.

Răsfățate nu numai cu cele mai delcioase preparate culinare, doamnele au primit și un răsfăț de idei în materie de modă, de la Irina Markovits, consultant de stil, creator de imagine pentru personalități și blogger de modă, și în materie de nutriție, de la Alina Stoica, terapeut nutriționist Nutribalance, licențiată în biochimie şi specializată în Nutriție, Dietetică şi Stil de viață.

Noile informații în materie de stil le-au oferit doamnelor idei în legătură cu ținutele pe care le pot purta birou –  ce se poartă și nu se poartă, care sunt piesele ce scot o ținută din anonimat și, mai presus de orice, cât de important este curajul în modă – în a purta ceea ce ne reprezintă și ne definește cel mai bine personalitatea. Au aflat cum pot aduce mai multă creativitate în garderoba lor și cum pot face ca ținutele lor să aibă un impact mai puternic și să genereze imaginea încrezătoare, autentică, care caracterizează femeia de succes de astăzi.

Vezi imaginile de la eveniment

La capitolul nutriție, doamnele au fost încântate să afle care sunt ultimele descoperiri în materie de nutriție și care este secretul pentru o alimentație echilibrată, independentă de factorii externi, precum stresul și grijile de zi cu zi. Au fost surprinse să afle care sunt greșelile alimentare pe care le fac cel mai frecvent și ce anume le sabotează încercarea de a menține un stil de viață sănătos.

Acestea s-au întrecut în întrebări și au dorit să afle de la nutriționistul Alina Stoica ce pot face ca să-și adapteze alimentația la stilul de viață haotic pe care femeile de succes, ca ele, îl au astăzi. Echilibrul dintre minte, trup și spirit a fost tema dezbătută, nutriționistul punctând cât de importantă este disciplina interioară și echilibrul psihic în menținerea unui stil de viață sănătos.

Discuțiile au curs până târziu în noapte, iar doamnele au fost încântate să facă schimb de informații și să-și ofere una alteia o parte din expertiza pe care fiecare dintre ele o are în domeniul în care activează.

Curiozitatea doamnelor, dorința de a împărtăși, informațiile relevante, atmosfera prietenoasă, zâmbetele și voia bună au fost elementele care au contribuit la o seară de succes.

Forbes Lady este o sursă de inspirație pentru doamnele din mediul de afaceri românesc, care, mai presus de succesul în cariera profesională, sunt interesate să-și păstreze feminitatea și să devină cea mai bună variantă a lor în materie de frumusețe interioară și exterioară.

Cea de-a treia ediție Forbes Lady a fost realizată cu ajutorul partenerilor noștri: Automobile Bavaria, Bourjois si Stefanel. Evenimentul a fost realizat și cu sprijinul Park Inn by Radisson, Florăria Magnolia și Buchete Delicioase.