FacebookTwitterLinkedIn

V for VINTAGE este o platformă care susţine comunicarea între designul contemporan, vintage şi public, un conector al iniţiativelor locale din industria creativă cu multe acţiuni în zona de educaţie, formare şi proiecte colaborative.

Printre acțiunile realizate de V for VINTAGE pentru dezvoltarea spiritului antreprenorial al tinerilor talentați din domeniul creativ se numără seria de workshop-uri Designerul ca Antreprenor, realizarea interviurilor Antreprenorii Frumosului, în care sunt împărtășite experiențele unor antreprenori activi în domenii creative conexe modei, precum și consultanță de specialitate și promovare în comunitatea V for VINTAGE.

Citește și Puterea feminității

Ediția de toamnă aduce peste 100 de designeri selectați de juriul format din Domnica Mărgescu (Fashion Director Elle România), Andreea Bădală (Designer Murmur) şi Laura Călin (Fondator V for Vintage) și colecționari de vintage autentic, spre bucuria pasionaților de bijuterii cu poveste.

Tema ediției #19 este Antreprenoriatul în domeniul frumosului, iar la târg vor expune tineri designeri care se întâlnesc pentru prima dată cu publicul față în față, precum și designeri a căror activitate ia amploare și se dezvoltă ca un business de succes.