Cautare
, Contributor

Uncategorized |
|

Eddie Redmayne, confirmat oficial în rolul lui Newt Scamander

Eddie Redmayne, câștigătorul premiului Oscar pentru cel mai bun actor datorită modului în care l-a interpretat pe Stephen Hawking în „The Theory of Everything”, îl va juca pe eroul din pelicula „Fantastic Beasts and where to find them” (spin-off al seriei Harry Potter), Newt Scamander, în regia lui David Yates, informează bbc.com.
 aboneaza-te
Eddie Redmayne

„Fantastic Beasts and where to find them” spune povestea unui autor fictiv, pe nume Newton Artemis Fido Scamader, un magozoolog care de-a lungul călătoriilor sale s-a întâlnit cu numeroase creaturi magice, iar între timp a scris manualul de la școala Hogwarts, manual după care faimoasele personaje din Harry Potter urmau să studieze.

Acțiunea filmului este plasată în New York, cu 70 de ani înainte ca evenimentele din seria Harry Potter să aibă loc.

Prima apariție a actorului britanic Eddie Redmayne a fost în „ London’s West End”, producție a lui Sam Mendes, în care a jucat rolul unui copil de la o casă de corecție, urmând ca prima performanță pe scenă să fie în 2002. De-a lungul carieri a jucat în pelicule cunoscute ca  The Good Sheperd în 2006, Elizabeth: The golden age  în 2007, Tess of the D’Urbervilles în 2008, The Pillars of the Earth în 2010, My Week with Marilyn în  2011, The Theory of Everything în 2014.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii