Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Economia statului Wisconsin se redeschide

Locuitorii statului Wisconsin și-au reînceput activitatea încă de săptămâna trecută.
coronavirus in America

 

Încă de săptămâna trecută, locuitorii statului Wisconsin și-au reînceput activitatea, în urma unei decizii a tribunalului.  Cetățenii și-au putut relua activitățile, în pofida opoziției Guvernatorului, care dorea păstrarea distanțării sociale.

De la începutul pandemiei, Curtea Supremă din Wisconsin impusese un ordin de restricționare a deplasărilor pentru întregul stat, ordin ce a închis business-urile care nu apăreau ca fiind de maximă necesitate.

Ordinul Guvernatorului intitulat “safer at home” urmează să expire pe 26 mai, zi în care va avea loc deschiderea treptată a business-urilor. Cu toate acestea, republicanii au combătut ordinul impus, plângându-se că Guvernatorul i-a exclus din proces și și-a depășit autoritatea. Astfel, ei l-au adus în instanță pe Tony Evers, guvernatorul democrat, și au câștigat procesul miercurea trecută.

Noua hotărâre anulează regulile impuse în timpul pandemiei în statul Wisconsin. Astfel, populația statului și afacerile locale nu mai beneficiază de îndrumare. Republicanii au declarat că nu au considerat necesar un nou set de reguli.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii