Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

EasyJet: 4.500 de disponibilizări, recuperare de-abia în 2023

Directorul EasyJet a anunțat că va face 4.500 de disponibilizări din cauza crizei coronavirus care a afectat pe plan economic compania sa aeriană.
 aboneaza-te
EasyJet

Directorul EasyJet a anunțat că va recurge la 4.500 de disponibilizări din cauza crizei coronavirus care a afectat puternic compania aeriană. Johna Lundgren, directorul executiv al EasyJet, va recurge la acest plan de concedieri pentru 30% dintre angajați, de vreme ce criza coronavirus a implicat și o criza economică mai gravă decât se aștepta. Acesta a mai adăugat că cererea de călătorie aeriană nu se va recupera complet până în 2023, informează The Telegraph.

Operatorii de zbor importanți din Mare Britanie au anunțat până la 22.500 de disponibilizări de la începutul crizei, când epoca de aur a călătoriilor aeriene s-a transformat în criză.

Lundgren a declarat “Credem că nouă ne va lua mai mult timp să ne revenim în comparație cu alte companii aeriene. Dacă mă înșel și schimbările bune vor apărea mai repede, nimeni nu va fi mai fericit decât mine”.

Alte companii aeriene competitoare precum Wizz Air și Ryanair au declarat că ele cred într-o resuscitare a economiei și o reinstaurare a siguranței în sectorul aerian începând din 2021.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii