Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

EA SPORTS UFC 4 va fi lansat pe 14 august. Electronic Arts a dezvăluit trailerul oficial al jocului

UFC 4 este disponibil pentru precomandă începând de astăzi, oferindu-le jucătorilor acces la Anthony Joshua și Tyson Fury, campionii la box la categoria grea, cât și la pachete de personalizare complet noi pentru mediile de joc Backyard și Kumite  
 aboneaza-te
UFC4_Mediul_Kumite

Următorul titlu din populara franciză UFC oferă o experiență complet nouă, care îi pune în prim plan pe jucător și luptătorul creat de acesta. UFC 4 dispune de un sistem nou de progresie, mecanici îmbunătățite de doborâre a adversarului și de luptă la sol, combinații mai cursive “clinch-to-strike” și patru medii noi de luptă: Kumite, Backyard, UFC APEX și Action Avenue.

„UFC 4 este cel mai autentic joc MMA produs vreodată”, a declarat Brian Hayes, directorul creativ al EA SPORTS UFC. „Am creat o experiență de luptă naturală care le permite jucătorilor să-și creeze propria experiență UFC cu opțiunea Create a Fighter, să exploreze originile MMA prin noile noastre arene și să dețină controlul deplin pentru fiecare lovitură sau doborâre a adversarului, cu ajutorul mecanicilor noastre de joc îmbunătățite.“

UFC 4 va fi disponibil în toată lumea începând de vineri, 14 august, pe PlayStation 4 și Xbox One. Membrii EA Access pot obține UFC 4 începând cu 7 august.

Lider global în materie de divertisment digital interactive, Electronic Arts (EA) are peste 300 milioane de jucători înregistrați în întreaga lume.

UFC este prima organizație de arte marțiale mixte (MMA) din lume, cu peste 318 milioane de fani și 102 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii