FacebookTwitterLinkedIn

Emisiunea va continua timp de cinci ore cu transmisiuni în direct, de pe platforme diferite, iar seria se va încheia cu “E! Royal Wedding Rundown”, o recapitulare de o oră a evenimentului istoric, duminică, 20 mai de la ora 23:00, notează Media Expres.

Ziua specială de transmisiuni în direct este produsă de Wilshire Studios.

Programele speciale încep din 9 mai, la ora 22:00, cu „The Real Princess Diaries: From Diana to Meghan”, un program special despre nunți, ce își propune să aducă în prim plan viitorul prințeselor moderne studiind viața a trei femei memorabile: Diana, Prințesa de Wales, Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, și Meghan Markle.

The Real Princess Diaries: From Diana to Meghan” este un program special despre regalitate, cultura pop și stil cu Karamo Brown (Queer Eye), Michelle Lee (Editor Șef la revista Allure), Melanie Bromley, Zanna Roberts Rassi (Senior Fashion Editor la revista Marie Claire), Heather Cocks & Jessica Morgan (The Fug Girls, “gofugyourself”) și mulți alții.

Programul special analizează cum membrii familiilor regale din zilele noastre redefinesc acest statut prin stilul lor de viață, stilul vestimentar, filantropie și viața lor socială. Telespectatorii vor putea să privească retrospectiv la standardele impuse de Diana pentru următoarele generații, cum Kate i-a urmat exemplul și cum Meghan va schimba percepția asupra familiei regale a Regatului Unit.

E! News va difuza toată săptamâna conținut dedicat nunții regale pe măsură ce se apropie ceremonia și știri despre pregătirile de ultimă oră furnizate de expertul în regalitate Melanie Bromley în direct de la Londra si Windsor cu informații noi despre Prințul Harry și Meghan.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE ȘTIRI – APRILIE 2018

Informații despre așteptatul eveniment vor fi furnizate și în cadrul programului Daily Pop începând din 7 mai. În plus, E! News va analiza în detaliu viața și iubirea doamnelor din familia regală și va prezenta detaliile grandiosului eveniment împânzit de staruri.

Fanii E! News pe Instagram vor regăsi detalii ale ediției speciale prin Instagram Stories pe durata evenimentului din 19 mai, pot urmări fiecare moment pe măsură ce evenimentele se desfășoară și pot arunca o privire in culise pe E! News în mediul digital și @enews pe rețelele sociale (Instagram, Twitter și Facebook) dar și pe @e_news pentru Snapchat.

Program TV:
Miercuri, 9 mai de la 22:00 
Programul special „E! The Real Princess Diaries: From Diana to Meghan” aduce în discuție evoluția vieții regale și viitorul prințeselor contemporane prin prisma a trei femei : Diana, Printesa de Wales, Kate Middleton, Ducesa de Cambridge și Meghan Markle.

Începând de luni, 7 mai
Pe măsură ce evenimentul se apropie, Daily Pop și E! News vor difuza știri despre nunta regală furnizate de corespondentul E! expertul regal Melanie Bromley care va intra în legătură directă din Londra și Windsor, Anglia și va furniza știri la minut despre Prințul Harry și Meghan, dar și despre ultimele pregătiri ale evenimentului. În plus, E! News va aduce fanilor toate detaliile acestui eveniment împânzit de staruri.

19 mai de la 12:00 
„E! Live From the Royal Wedding” – transmisiunea de cinci ore, în direct – găzduită de expertul în cultura pop Giuliana Rancic, celebrity fashion stylist Brad Goreski, expertul regal E! News Chief Correspondent Melanie Bromley și prezentatoarea E! din Regatul Unit, Sarah-Jane Crawford.

20 mai de la 23:00
„E! Royal Wedding Rundown, o recapitulare de o oră după transmisiunea în direct a evenimentului istoric difuzat de E!

În România televiziunea E! Este retransmisă de RCS-RDS (DIGI), Telekom România, UPC România, NextGen, Orange și Ines.

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE FILME ȘI SERIALE – APRILIE 2018