Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

E! transmite showul #Rich Kids Of Beverly Hills din 2 martie

E!.jpg
#Rich Kids of Beverly Hills este un nou show săptămânal difuzat de E!, care are premiera duminică, 2 martie, la ora 22:00, urmărind vieţile a cinci prieteni extrem de bogaţi, care au devenit celebri online, postând pe Instagram şi Twitter dovezi ale stilurilor lor exagerate de viaţă, informează Media Expres.

Milionarii la 20 de ani sunt înarmaţi cu carduri de credit fabuloase, căţei miniaturali şi o groază de perechi de pantofi Louboutin. Copii ai unora dintre cele mai bogate familii sau moguli milionari şi miliardari, membrii acestei găşti exclusiviste de prieteni (fiecare dintre ei cu amicii, problemele şi visurile sale) se reunesc să petreacă, să se distreze şi să facă schimb de experienţe.

Gaşca, adesea plină de dramatism, a devenit celebră pe Internet după ce şi-au înregistrat stilul de viaţă pe conturile proprii de Twitter şi Instagram.

Cei cinci tineri – Dorothy Wang, Morgan Stewart, Brendan Fitzpatrick, Roxy Sowlaty și Jonny Drubel – cresc într-o lume în care cele mai îndrăzneţe visuri se află la un tweet sau la un avion privat distanţă.

E! este o televiziune americană cu difuzare prin cablu și satelit la nivel global, inclusiv în România, operată prin intermediul NBC Universal, compania de producție și difuzare de conținut pentru divertisment și știri ce aparține Comcast Corporation.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii