FacebookTwitterLinkedIn

YOO, cel mai mare brand rezidențial din lume, se extinde în România, informație anunțată anterior în premieră de Forbes România. 

Valentin Ilie, fostul CEO al rețelei Coldwell Banker, se va ocupa de gestionarea operațiunilor companiei în România.

Am fost atras de viziunea îndrăzneață a brandului YOO de a crea prin “Placemaking”, locuri memorabile, care pun în valoare mediul, spațiul și comunitatea. Dezvoltatorii și investitorii din România pot beneficia acum de modelul rezidențial marca YOO, care a ajutat proiecte din întreaga lume să obțină profituri mai mari și vânzări mai rapide. În perioada următoare vom începe să evaluăm proiectele din principalele piețe din România, dar și de pe litoral, zone montane și alte locații unice”, afirmă Valentin Ilie, Partener YOO în România.

Locuințele de brand (branded residences) reprezintă unul dintre segmentele cu cea mai rapidă creștere din industria rezidențială și ospitalieră, iar YOO este lider, deținând 13% din portofoliul global.

“Credem că România are un potențial enorm și suntem încrezători că piața locală este pregătită pentru stilul nostru distinct de design. Creăm proprietăți care ies în evidență, crescând astfel expunerea și valoarea lor; totul este despre ‘spațiu’, atât în interior, cât și în exterior, iar acest principiu este cel care conduce designul YOO”, spune James Snelgar, Yoo Worldwide’s Partner și Head of Business Development.

Valentin Ilie are un portofoliu de 14 proiecte imobiliare în patru regiuni importante din România, incluzând locuinte de vacanță și retreat-uri, hospitality, PRS, PaaS, regenerare urbană, cât și mari proiecte mixte. Acesta a creat și ambrella, o platformă de livrare de ultimă generație, care integrează solutii în dezvoltarea proiectelor încă din stadiul de fezabilitate, modelare și master plan, finanțare privată și instituțională, branding, marketing, proiectare, construcție și până la partea de management operațional post livrare a proiectelor.

În prezent, acționează si ca advisory board member sau advisor al mai multor entități de dezvoltare imobiliară.

YOO oferă dezvoltatorilor de pe șapte continente servicii de design holistic și integrat, branding, dar și consiliere pe partea operațională, transformă clădirile în spații de locuit ideale și creative, valorificând în același timp flerul creativ al unor designeri contemporani, precum Philippe Starck, Marcel Wanders, Jade Jagger, Steve Leung și Sussanne Khan, la care se adaugă tinerele talente globale din Yoo’s Design Studio.