FacebookTwitterLinkedIn

Redactorii scriu despre muzică, stil, frumuseţe, vedete şi sex, duc o viață de VIP-uri și seria pătrunde în premieră în viețile lor personale.

Seria are ca punct de plecare o schimbare în vârful echipei de management, când fostul redactor-şef Joanna Coles devine Chief Content Officer al Revistelor Hearst și le cere numai articole excelente.

„So Cosmo” este o producţie marca Bunim/Murray Production, producători executivi fiind Gil Goldschein, Jeff Jenkins, Farnaz Farjam, Rob Bagshaw şi Melissa Bidwell şi Joanna Coles şi Holly Whidden (din partea Hearst).

„Cosmopolitan” este o revistă deținută de trustul american Hearst cu sediul la New York, ce deține în media ziarele „San Francisco Chronicle” și „Houston Chronicle”, revistele internaționale pentru femei „Cosmopolitan” și bărbați „Esquire”, 50% din acțiunile rețelei de televiziuni A+E și 20% din televiziunea de sport ESPN.

E! Entertainment aparține Universal Networks International, divizia globală de televiziune a NBCUniversal, alături de Universal Channel, Syfy, 13th Street, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks și Golf Channel.

Universal Networks International reprezintă și Movies 24 în Marea Britanie și The Style Network în Australia, în vreme ce NBCUniversal News Group deține CNBC și NBC News. NBCUniversal este la rândul său o divizie a companiei de comunicații prin cablu Comcast Corporation.

VEZI TELEVIZIUNILE CU CELE MAI MARI AUDIENȚE ÎN URBAN – IANUARIE 2017