Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Energie |
|

E.ON Energie România a încheiat, din 2018, parteneriate pentru 200 de centrale electrice fotovoltaice pentru companii. Valoarea totală a proiectelor este de peste 40 de milioane de euro

E.ON Energie România a încheiat, din 2018 și până în prezent, parteneriate pentru realizarea a 200 de centrale electrice fotovoltaice. Valoarea totală a proiectelor ajunge la peste 40 de milioane de euro.    
money-bani-fintech

Construcția sistemelor electrice fotovoltaice presupune instalarea în locațiile partenerilor E.ON Energie România a 110.000 de module fotovoltaice pe o suprafață de 165.000 mp, situate în 35 de județe.

Capacitatea totală de generare a centralelor va ajunge la 40.000 MWh pe an, atunci când vor fi finalizate. Emisiile de CO2 vor fi reduse cu circa 10.000 de tone pe an.

“Ne-am asumat rolul de a fi o companie lider în tranziția energetică, cu obiectivul de a-i sprijini pe clienții noștri să devină sustenabili și astfel de a contribui împreună la protejarea mediului și la un viitor mai verde. Oferim soluții la cheie, bazate pe tehnologii de ultimă generație și adaptate special nevoilor specifice ale fiecărui client. Beneficiile pentru partenerii noștri sunt certe: creșterea eficienței economice prin reducerea costurilor cu energia electrică, un control mai bun al acestor costuri prin obținerea unui anumit grad de independență energetică și îndeplinirea propriilor obiective de mediu”, a declarat Claudia Griech, Director General al E.ON Energie România.

Dintre cele peste 200 de proiecte, 55 au fost finalizate și au presupus montarea a 40.000 de panouri fotovoltaice pentru 41 de companii. “Puterea nominală a centralelor fotovoltaice este între 60 – 1.600 kWp și asigură partenerilor E.ON, printre care TeraPlast (BN), Dedeman (BC), Agricola Internațional (BC), Wetterbest (PH), Sitemani (SB), Don Pedro (VL), Moara Cibin (SB), o reducere a consumului din rețea între 10-30%”, arată compania.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii