FacebookTwitterLinkedIn

Proiectul de conectare a inclus amplasarea unui transformator de medie-joasă tensiune, întrerupătoare, cutii de distribuție și toate echipamentele necesare pentru alimentarea din rețeaua de joasă tensiune.

Valoarea echipamentelor și a lucrărilor efectuate de E-Distribuție Dobrogea în zilele trecute este de aproximativ 30.000 de euro, întreaga sumă fiind susținută de companie.

Un proiect similar a fost realizat săptămâna trecută de E-Distribuție Muntenia, la spitalul militar de campanie de lângă București.

În ultimele săptămâni, Enel România a implementat o serie de măsuri menite să contribuie la reducerea răspândirii COVID-19, din grijă pentru comunitățile pe care le deservește, pentru clienți și angajați. Prin urmare, toate activitățile care implică contactul direct cu publicul au fost suspendate, clienții având la dispoziție canale alternative de comunicare.

De asemenea, Enel România a activat regimul de smart working (tele-muncă) pe termen lung pentru toate activitățile angajaților săi pentru care acesta este aplicabil, cu excepția activităților esențiale care nu suportă întârziere, care sunt necesare pentru a garanta continuitatea serviciului și securitatea sistemului electric național.

De asemenea, compania a pregătit un plan de continuitate, pentru a asigura siguranța în furnizarea energiei electrice în zonele care ar putea fi declarate „zone roșii” de către autorități.

În acest sens, companiile E-Distribuție continuă să desfășoare activități tehnice și operaționale pentru a asigura continuitatea distribuției de energie electrică în condiții sigure, în special pentru instituții critice, precum spitale și centre de carantină.

În contextul actual, când fiecare dintre noi poate lua câteva măsuri de prevenție pentru menținerea sănătății tuturor, este importantă de asemenea transparența, astfel încât să fim cu toții în siguranță.

De aceea, conform informării autorităților din domeniul sănătății, rugăm clienții să anunțe eventuale suspiciuni de contaminare, către echipele care sunt chemate pentru intervenții neprogramate, pentru ca acestea să poată lua măsuri de protecție.

La rândul lor, echipele E-Distribuție care efectuează lucrări pe teren sunt instruite să ia toate măsurile necesare și sunt dotate cu echipament de siguranță (mască, ochelari, mănuși).