FacebookTwitterLinkedIn

Investiția pentru lucrările de extindere se ridică la peste 1 milion de lei, la care se adaugă costurile suportate de Primăria Năvodari. În urma investiției, liniile de medie tensiune au fost extinse cu peste 1,7 kilometri, iar cele de joasă tensiune, cu aproximativ 2,6 kilometri. Lucrările au presupus și instalarea a două posturi de transformare și a 116 cutii de distribuție.  

“E-Distribuție Dobrogea continuă proiectele de extindere a rețelei electrice pentru a veni în sprijinul clienților și a răspunde nevoilor acestora. Cartierul Midia Sat are un ritm alert de dezvoltare, iar consumatorii din zonă pot conta pe o rețea electrică modernă și rezilientă. În plus, prin implementarea liniile electrice exclusiv subterane, reducem gradul de expunere a acestora la intemperii și, implicit, creștem siguranța în alimentarea cu electricitate a clienților noștri”, a declarat Mihai Știrbulescu, director regiune E-Distribuție Dobrogea.

În Dobrogea, E-Distribuție a bugetat, în 2021, investiții în valoare de de 176 de milioane de lei în modernizarea și digitalizarea rețelelor electrice, inclusiv prin instalarea de contoare inteligente.