Cautare
, Contributor

Energie |
|

E-Distribuţie Banat a investit 127 milioane de lei în modernizarea echipamentelor şi reţelelor de energie în 2020

Operatorul de distribuţie a energiei electrice parte a grupului Enel, E-Distribuţie Banat, a investit anul trecut 127 milioane de lei în digitalizare şi în modernizarea echipamentelor şi reţelelor de energie electrică.  
bani

Valoarea proiectelor de digitalizare și modernizare demarate de E-Distribuţie Banat din 2020 se ridică la 127 milioane de lei.

E-Distribuţie Banat, operatorul de distribuţie a energiei electrice parte a grupului Enel, a investit anul trecut 127 milioane de lei în digitalizare şi în modernizarea echipamentelor şi reţelelor de energie electrică din judeţele Arad, Timiş, Caraş Severin şi Hunedoara”, a anunțat compania luni, 11 ianuarie.

Investiţiile în reţelele şi echipamentele de înaltă tensiune s-au ridicat la 20 de milioane de lei în 2020. În ceea ce priveşte reţelele de medie şi de joasă tensiune, investiţiile au urcat la aproximativ 50 de milioane de lei.

E-Distribuţie Banat a continuat şi anul trecut să aloce sume importante pentru proiecte menite să reducă durata întreruperilor şi să extindă capacitatea reţelei de a alimenta noi consumatori. O componentă importantă a acestor investiţii o reprezintă procesul de digitalizare. Numai în 2020, compania noastră de distribuţie instalează contoare inteligente pentru aproximativ 50.000 de clienţi din judeţele Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş”, a declarat Gino Celentano, director general al E-Distribuţie Banat, Dobrogea şi Muntenia.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii