FacebookTwitterLinkedIn

Dr. Terry Dubrow și Dr. Paul Nassif (foto) vor aduce din nou experiența lor vastă și spiritul inovativ în sala de operații, unde vor analiza și repara cele mai dificile cazuri de reconstrucție din chirurgia plastică, notează Media Expres.

În acest sezon, ce doi medici acceptă cazuri foarte complicate și transformă viețile pacienților, precum cazul unei femei care se luptă cu pilozitatea de pe obraz din cauza unei grefe de piele, un pacient cu implant fesier dislocat și o femeie care a trecut prin patru implanturi mamare.

Medicii au parte și de un “gât de pelican”, un nas ca de Pinocchio, un pacient care vrea să arate ca Jimini, membrul trupei BTS, și o femeie transgender care vrea să se transforme într-o păpușă Bratz. Cele mai șocante momente și cele mai spectaculoase transformări sunt incluse în ediția specială Most Outrageous Patients, difuzată vineri, 8 noiembrie, de la 22:30.

În premiera sezonului, Dr. Dubrow și Dr. Nassif se reîntâlnesc cu fosta lor pacientă, vedeta Tiffany “New York” Pollard. Tiffany caută răspunsuri după ce experimentează simptome caracteristice BII (Breast Implant Illness), un sindromm care le îmbolnăvește pe posesoarele de implanturi mamare.

Dr. Dubrow întâlnește o augumentare mamară cum nu a mai văzut la pacienta Gia Gotham, o pacientă cu limba despicată și sâni periculos de mari. Gia vrea să își recapete încrederea după implantul de 2.050 ml, care în percepția ei nu este suficient de mare. În plus, fostul pacient, Jonathan Fung, are nevoie disperată de ajutor după ce a continuat să își injecteze buzele, chiar dacă medicii l-au sfătuit contariul.

Botched este o producție Evolution Media, iar Douglas Ross, Alex Baskin, Tina Gazzero Clapp, Matt Westmore și Sarah Kane sunt producători executivi, alături de Dr. Terry Dubrow și Dr. Paul Nassif. Louis Boyd are rolul de co-producător executiv.