Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

E! difuzează sezonul al III-lea al seriei „WAGS”, începând de vineri, 10 noiembrie

Bijuteriile cu diamante și vilele luxoase nu vin pe cea mai ușoară cale pentru soțiile și iubitele sportivilor profesioniști, cunoscute sub acronimul WAGS, din Los Angeles, sezonul al 3-lea al seriei „WAGS LA”, care are premiera la E! vineri, 10 noiembrie, de la ora 23:15, aducând dovada faptului că nimeni nu este imun la drame, informează Media Expres.
WAGS

În noile episoade, Dominique Penn, cea mai nouă membră a grupului, încearcă să atenueze problemele dintre Sasha și Autumn, în timp ce Olivia Pierson se confruntă cu o problemă legată de Instagram, notează Media Expres.

Michelle Quick, o altă nou-venită în grup, se luptă să facă față admiratoarelor soțului său, care joacă fotbal american – dar o așteaptă o provocare mult mai mare, în urma unui anunț legat de sportivi.

Nicolle Williams este gata pentru mult așteptata sa nuntă de vis, însă dificultățile apărute în planificarea ceremoniei îi fac pe toți cei din jur să se întrebe dacă va avea parte de nunta de poveste pe care și-o dorește. Viața unei iubite sau soții de sportiv profesionist poate părea poleită cu aur, dar situațiile dramatice se arată mereu, așa cum vedem în seria de la E!

Cu o săptămână înainte de premiera sezonului al 3-lea al seriei săptămânale „WAGS LA”, pe 3 noiembrie, la ora 23:15, E! difuzează ultimul episod al seriei „WAGS Miami”, sezonul al 2-lea. În finalul de sezon Ashley și Phil se căsătoresc, în sfârșit, într-o locație fermecătoare.

În paralel, Hencha îi mărturisește lui Darnell că s-ar putea să fie însărcinată, iar tensiunile dintre Kayla și Eric explodează, amenințând să le afecteze serios căsnicia.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR ÎN OCTOMBRIE 2017 – NAȚIONAL

WAGS (Wives and Girlfriends of Sports Stars/Soţii şi iubite ale sportivilor celebri) este povestea lumii competitive, plină de adrenalină şi strălucitoare a femeilor frumoase şi independente care fac parte din clubul exclusivist al soţiilor şi iubitelor sportivilor profesionişti. WAGS joacă cel mai competitiv sport posibil: găsirea unui iubit sportiv şi păstrarea lui.

Serialul prezintă un grup de prietene apropiate, între care există o ierarhie strictă, reguli nescrise şi mult dramatism – cele care au mult-doritul inel pe deget şi un soţ cu un contract fiind cele care deţin toată puterea.

Aceste femei fac mereu strategii şi îşi analizează mereu planurile, pentru a-şi păstra locul în rândul celorlalte WAGS şi pentru a-şi menține stilul de viaţă luxos, care vine odată cu acest statut. Asta în timp ce aspiră la cariere proprii în lumea modelling-ului, blogging-ului ori design-ului vestimentar. La fel ca în sport, trebuie să te asiguri că pui mâna pe trofeu (statutul de soţie, în acest caz) şi echipa aceasta ştie să joace bine de tot!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii