Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

E! difuzează noua serie documentar „RELATIVELY NAT & LIV”

Televiziunea E! difuzează noua serie documentar „RELATIVELY NAT & LIV” din 2 august, de la ora 22:00, cu Natalie Halcro și Olivia Pierson, influenceri în social media și verișoare, care au o afacere în Los Angeles și familia în Vancouver, informează Media Expres.
televiziunea E!

Cunoscute ca influencers în domeniile beauty și fashion, în social media, Natalie și Olivia știu că succesul în Los Angeles presupune mai mult de un selfie reușit, notează Media Expres.

După ce au câștigat experiență în lumea afacerilor prin intermediul mai multor colaborări cu mărci de renume, cele două verișoare solicită acum ajutorul fraților lor, Joel și Owen, pentru a lansa o colecție de haine.

Fetele sacrifică timpul alocat afacerii pentru a merge acasă, în Vancouver, să își viziteze familia, ocazie cu care dezvăluie publicului aspecte al vieții lor care nu sunt expuse pe rețelele de socializare.

Întregul grup se adună în jurul energicelor mame, Rhonda și Julia, care planifică vacanțele împreună și cinele de duminică seara. Natalie este foarte apropiată și de sora ei, Stephanie, o persoană independentă și plină de viață, aspecte care o fac să fie considerată “oaia neagră” a familiei.

De la părinți foarte protectori la rude aflate în continuă competiție, această familie acceptă provocările vieții și demonstrează că celebritatea nu poate concura cu familia.

INVESTIȚIILE PUBLICITARE ALE COMPANIILOR FARMACEUTICE PE TELEVIZIUNE – SEMESTRUL I 2019

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii