Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

E! deschide sezonul premiilor cinematografiei americane pe 2015 cu show-ul „Live From The Red Carpet: Globurile de Aur 2015”

Premiile unora dintre cele mai celebre festivaluri ale cinematografiei americane prilejuiesc în luna ianuarie difuzarea la televiziunea E! seria de relatări în direct de pe covorul roşu, care începe cu show-ul „Live From The Red Carpet: Globurile de Aur 2015”, difuzat în direct în noaptea de 11 spre 12 ianuarie, de la ora 1:00, informează Media Expres.
Globurile de AUR 2015

Prezentată de Ryan Seacrest și Giuliana Rancic (foto), emisiunea programează interviuri în exclusivitate cu vedete și prezentarea ținutelor create de cei mai buni designeri din lume pe care vedetele le poartă în defilarea dinaintea decernării premiilor.

Seria continuă miercuri, 14 ianuarie, de la ora 22:00, când E! va difuza „Fashion Police: Gala Globurilor de Aur 2015”, în care Kelly Osbourne, Giuliana Rancic, Kathy Griffin și Brad Goreski vor trece în revistă ţinutele reuşite sau mai puţin reuşite de la ceremonia din acest an.

Sezonul premiilor continuă la E!, în luna ianuarie, cu „Live From The Red Carpet: Premiile Screen Actors Guild 2015”, difuzată în noaptea de 25 spre 26 ianuarie, de la ora 01:00. Cu această ocazie, E! prezintă vedetele în ținutele de gală ce pășesc pe covorul roșu la cea de-a 21-a ediție anuală a Premiilor Screen Actors Guild.

Emisiunea specială Fashion Police, în care juriul va da verdicte în ceea ce privește ținutele vedetelor de pe covorul roșu la Premiile Screen Actors Guild 2015, va fi difuzată miercuri, 28 ianuarie, de la ora 22:00.

E! aparține Universal Networks International, divizia globală de televiziune a NBCUniversal, una dintre cele mai mari companii de divertisment din lume ce furnizează conţinut în peste 176 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină şi Asia Pacific.

Portofoliul său mai include televiziunile Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, The Style Network, DIVA, Telemundo și Golf Channel. Universal Networks International reprezintă și Movies 24.

NBCUniversal News Group deține și operează CNBC și NBC News la nivel internațional. Universal Networks International este parte a NBCUniversal care pe lângă rețelele TV de știri și divertisment deține o companie de producție cinematografică, un grup de stații TV, produce un mare număr de programe de televiziune și deține, de asemenea, parcuri de distracții celebre în toată lumea. NBCUniversal este o divizie Comcast Corporation.

Marketingul și PR-ul pentru televiziunile NBCUniversal în România sunt realizate prin intermediul companiei Stuff Media, iar distribuția pentru cablu și satelit prin compania Fan TV SRL.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii