Cautare
, Contributor

Forbes.com

IT |
|

E-Boda vrea vânzări de 20.000 de tablete până la sfârșitul anului

Supreme_IPS_DUALCORE_x200.jpg
E-Boda lansează gama de tablete Dual Core și îşi propune să vândă 6.000 de unități din noua gamă şi estimează, totdată, că, până la sfârşitul anului, vor fi vândute aproximativ 20.000 de unităţi din toate modelele.

E-Boda lansează gama de tablete Dual Core cu modelele Supreme IPS Dual Core X200 şi Supreme X80 Dual Core. Cu sistem de operare Android 4.0, memorie de 16 GB, ecran capacitiv şi conectare prin adaptor 3G, tabletele Dual Core oferă o experienţă unică de folosire şi noi posibilităţi de distracţie.

E-Boda Supreme IPS Dual Core X200 propune o experienţă de utilizare diferită datorită ecranului cu tehnologie IPS, de 9.7 inch, care oferă imagini bogate în detalii, cu aspect natural, indiferent de unghiul din care este privit ecranul şi care recunoaşte până la 10 atingeri simultane. Tableta este echipată cu puternicul microprocesor Dual Core Rockchip la 1,5 GHz şi cu procesorul grafic MALI Quad Core ce oferă o experienţă vizuală de neuitat şi care transformă tableta într-o adevărată consolă de jocuri portabilă.

Supreme IPS Dual Core are sistem de operare Android 4.0, urmând ca, în scurt timp, versiunea Android 4.1 – Jelly Bean să fie disponibilă sub formă de update de firmware. Tableta are o memorie internă de 8 GB, completată cu încă 8 GB care vin pe un card microSD.

Cu Supreme IPS Dual Core conectarea la internet se poate face fie prin wireless-ul 802.11 b/g/n, fie prin conectare 3G, cu ajutorul adaptorului 3G USB (opțional). Astfel, navigarea pe Internet, comunicarea şi accesul la reţelele de socializare sunt mai rapide ca oricând.

Supreme IPS Dual Core are carcasă de aluminiu, două camere video (web și 2 MP), o greutate de 600g şi autonomie de 6 ore, fiind echipată cu o baterie de 8000 mA.

E-Boda Supreme X80 este dotată cu micoprocesor dual core Amlogic la 1,5 GHz Dual Core şi cu procesorul grafic MALI Quad Core. Tableta are ecran HD de 8 inch, cu o rezoluţie de 1024×768 şi recunoaşte până la cinci atingeri simultane.  Supreme X80 are o memorie de 16 GB, cei 8 GB interni fiind completaţi cu încă 8 GB care vin pe un card microSD.

Şi Supreme X80 Dual Core se poate conecta la internet prin wireless-ul 802.11 b/g/n sau prin conectare 3G, cu ajutorul adaptorului 3G USB (opțional). Tableta are carcasă de aluminiu, două camere video (web și  2 MP), o greutate de 430g şi autonomie a bateriei de 5 ore.  

„Dual Core este o gamă premium, atât din punct de vedere al caracteristicilor tehnice cât şi a design-ului. Intrăm pe segment cu două tablete care oferă cele mai bune caracteristici hardware şi software la preţuri gândite pentru români. Deşi suntem prezenţi pe piaţa tabletelor din luna aprilie, suntem foarte mulţumiţi de cum au fost primite modelele noastre până acum, de aceea sunt încrezător în succesul acestei game”, declară Alexandru Drăgoiu, Fondator E-Boda.

Conform datelor publicate în august, E-Boda deţine o cotă de piaţă de 8,5%, situându-se pe locul doi în topul producătorilor români de tablete, cu un volum de peste 7.000 bucăţi vândute.

Tableta E-Boda Supreme IPS Dual Core este disponibilă pe site-ul www.e-boda.ro și în reţelele de magazine specializate, la preţul recomandat de 1099,9 RON, iar Supreme X80 Dual Core la preţul recomandat de 699,9 RON.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii