Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SportsMoney |
|

După ce a ieșit din businessul TV, Arpad Paszkany a renunțat și la fotbal

Omul de afaceri Arpad Paszkany a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că a cedat gratuit acţiunile pe care le deţinea la clubul CFR Cluj unui grup de firme, informează Mediafax.
Arpad Paszkany.jpg

Pe locul 141 în topul „Forbes 500 Miliardari”, cu o avere estimată la 28 milioane de euro, Paszkany este la al doilea exit din acest an, după ce în urmă cu o lună a vândut televiziunile Look TV şi Transilvania Live.

Vezi cine a cumpărat televiziunile lui Paszkany!

Noii acţionari ai clubului CFR Cluj nu sunt de talia unui investitor strategic, dar au capacitatea de a asigura buna funcţionare a clubului, a mai spus Paszkany.

„Începând din ianuarie 2014, eu mi-am cedat acţiunile unui grup de firme care pot să asigure clubului bugetul necesar pentru o prezenţă constantă şi cât mai consistentă, atât în campionatul României, cât şi pe plan internaţional. Sperăm în continuare să atragem un capital care să ne poată plasa pe altă orbită”, a declarat Arpad Paszkany.

El nu intenţionează să investească la altă echipă, „nici în România, nici în străinătate”, şi a adăugat că s-a retras şi din acţionariatul televiziunilor Look TV şi Transilvania Live.

„Mi-am rezolvat două probleme anul acesta, am ieşit din fotbal şi am ieşit din televiziune. Eu am vândut posturile de televiziune. Procesul de predare s-a încheiat de vreo 25-30 de zile şi noii proprietari au investit o sumă considerabilă în ambele posturi, vreo 6-7 milioane de euro”, a spus Paszkany.

Vezi averea lui Paszkany!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii