FacebookTwitterLinkedIn

Cele 14 țări în care se va lansa anul viitor sunt Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Ungaria, Moldova, Muntenegru, Macedonia de Nord, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia, notează Media Expres.

Prezentarea oficială a lansării serviciului HBO Max în Europa va avea loc în octombrie, în cadrul unui eveniment virtual.

HBO Max are în portofoliu divertisment produs de brandurile WarnerMedia: Warner Bros., HBO, DC și Cartoon Network, dar și producții originale Max americane și internaționale, disponibile în același loc pentru prima dată în Europa.

„Acesta este un moment istoric. HBO Max va fi lansat și în Europa, a declarat Johannes Larcher, Head of HBO Max International. Filmele și serialele WarnerMedia, precum „Harry Potter”, „Urzeala tronurilor” sau „Teoria Big Bang” sunt iubite de fanii din toată Europa, iar HBO Max a fost creat pentru a le oferi acestora cea mai intuitivă și accesibilă experiență de vizionare.”

„Combinația unică și exclusivă de titluri emblematice de la Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, producții originale Max, inclusiv locale, și multe altele, creează o platformă de streaming pe care fanii din Europa o vor iubi, a adăugat Christina Sulebakk, General Manager, HBO Max EMEA. Vedem un potențial enorm de creștere odată cu lansarea noii platforme de streaming în regiunea noastră”.

HBO Max va fi disponibil atât pentru noii abonați, cât și pentru abonații existenți HBO Spania, HBO Nordic, HBO GO și HBO Portugalia (direct sau prin intermediul partenerilor oficiali).

În luna mai 2021 HBO Max a sărbătorit un an de la lansarea din SUA, iar pe 29 iunie a devenit disponibil în 39 de țări din America Latină și Caraibe, marcând astfel prima lansare în afara Statelor Unite.

HBO Max® este platforma de streaming a WarnerMedia și oferă entertainment de calitate. HBO Max aduce o mare varietate de povești pentru toate tipurile de public, titluri aparținând unor branduri emblematice: HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele.

Platforma a fost lansată în Statele Unite ale Americii în mai 2020, iar un nou abonament mai ieftin, cu reclame a fost introdus în iunie 2021. HBO Max a fost lansat de curând în 39 de piețe din America Latină și Caraibe, iar în Europa HBO Max va fi introdus în a doua parte a anului și anul viitor pe măsură ce va înlocui serviciile de streaming HBO.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC, New Line, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele. De asemenea, organizația include suita Xandr de soluții avansate de publicitate. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).