Cautare
, Contributor

Tech |
|

După ce au cumpărat Vector Watch, americanii de la FitBit deschid un centru de cercetare & dezvoltare în București

Gigantul american FitBit, producător de gadgeturi purtabile, are deja planuri în țara noastră, imediat după achiziționarea companiei românești, Vector Watch. Astfel, FitBit se pregătește să deschidă un centru de cercetare & dezvoltare în Capitală.
 aboneaza-te
fitbit shutterstock_532408771

Mai mult, odată cu încheierea tranzacției de preluare, Andrei Pitiș, fondatorul Vector Watch și actualul CEO al companiei, se va alătura Fitbit în poziția de VP Engineering și va coordona viitorul centru Fitbit ce va fi deschis în București. La acest moment, reprezentanții Vector Watch nu au furnizat mai multe detalii despre viitorul centru.

Andrei Pitis „Viziunea este de a construi un centru de dezvoltare cutting-edge în București, un centru complet, cu product management, design, research, software engineering”, a declarat Andrei Pitiș pentru Forbes România.

Businessul românesc Vector Watch, fondat de Andrei Pitiș, alături de Irina Alexandru și Dan Tudose,  a fost cumpărat de către americanii de la Fitbit, conform unui anunț al companiei, publicat astăzi pe site-ul Vector. Valoarea tranzacției nu a fost făcută publică.

Citește și: Afacerea românească Vector Watch, cumpărată de americanii de la Fitbit

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii