Cautare
, Contributor

Tech |
|

După Bubble Witch Saga și Gospo’s Great Adventures, românii de la King lansează un nou joc: Lords of Bucharest

Dezvoltatorul de jocuri casual, King, a anunțat lansarea unui nou titlu, Lords of Bucharest și este al treilea din seria jocurilor de tip social produs exclusiv de echipa de dezvoltatori a studioului de la București, după Bubble Witch Saga și Gospo’s Great Adventures.
lords of bucharest

Ideea pentru noul joc a luat naștere în doar 48 de ore în timpul unui Game Jam organizat de King în luna septembrie a anului trecut. Acest tip de eveniment este organizat de companie o dată pe an, la nivel global, pentru a stimula creativitatea angajaților și a-i ajuta să vină cu idei noi de joc. Pentru a transforma ideea în produs au fost necesare 5 luni și o echipă formată din trei oameni: un programator, un game artist și un game designer, potrivit reprezentanților King România.

Lords of Bucharest face parte din categoria jocurilor Match 3 Slider, are o structură asemănătoare cu cele anterioare, astfel, scopul constă combinarea a minim trei piese de aceeași culoare pentru acumularea punctelor necesare trecerii la următorul nivel.

Vezi cum a început povestea dezvoltatorului de jocuri King România

Jocul a fost lansat pe 3 iunie 2014 pe platforma online a companiei, royalgames.com, iar la o săptămână de la apariție jocul era pe locul doi ca succes de lansare din acest an, la egalitate cu Lucky Lantern, joc dezvoltat de către o echipă din Malmo.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii