FacebookTwitterLinkedIn

Orange smart store este un magazin ce reconectează oamenii cu tehnologia, un loc în care broșurile și pliantele de hârtie au fost înlocuite prin soluții digitale. Este împărțit în zone precum „Shop” – unde pot fi găsite produsele Best Deal, dar și accesoriile, telefoanele și tabletele din oferta comercială, sau zone precum biroul „Expres”, unde clienții pot solicita informații, face sesizări, schimba SIM-ul sau prelua produsele comandate online.

De asemenea, există zona „Acasă”, unde clienții pot testa serviciul Orange Home TV, dispozitivele inteligente precum becuri ce pot fi controlate cu ajutorul unei aplicații mobile sau soluția Orange Smart home.

Oferte speciale pentru vizitatori

Pentru vizitatorii noului magazin din Plaza Mall, Orange România a pregătit mai multe oferte la telefoane, tablete și accesorii, disponibile până pe 7 septembrie:

*  50 euro reducere pentru toate telefoanele și tabletele Samsung 4G achiziționate alături de un abonament nou sau la reînnoirea contractului pe o perioadă de 24 de luni,

*  25 euro reducere pentru toate celelalte telefoane sau tablete 4G achiziționate alături de un abonament nou sau la reînnoirea contractului pe o perioadă de 24 de luni,

*  25% reducere la toate accesoriile

Noul magazin se află la etajul 1 al centrului comercial și este deschis între orele 10:00-22:00, de luni până duminică.