Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Burse |
|

Duolingo a atras 521 milioane de dolari în urma ofertei publice inițiale

Duolingo, operatorul celei mai cunoscute platforme pentru învățarea limbilor străine, a atras 521 de milioane de dolari printr-o ofertă publică inițială la New York. Start-up-ul este evaluat la 3,66 miliarde de dolari.  
Duolingo

Startup-ul american Duolingo, operatorul platformei omonime pentru învățarea limbilor străine, a vândut 5,1 milioane de acțiuni, la prețul de 102 dolar/acțiune.

În primă fază, compania estima un preț de vânzare de 85-95 de dolari pe acțiune, însă a decis majorarea valorii la 95-100 de dolari.

Duolingo, lansată în 2012, este cea mai populară platformă online dedicată învățării limbilor străine și cea mai descărcată aplicație educațională pentru mobil. Aplicația a fost descărcată de peste 500 de milioane de ori și în prezent are circa 40 de milioane de utilizatori activi lunar. Compania a devenit unicorn în 2019, pe când era evaluată la 1,5 miliarde de dolari, în urmă unei runde de finanțare de 30 de milioane de dolari condusă de fondul de investiții CapitalG al Alphabet, compania-mamă a Google.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii