Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

500 miliardari |
|

Dumitru Nicolae – 500 Miliardari Ediția 2011

Dumitru Nicolae.jpg
Nume: Dumitru Nicolae Avere: 100-110 milioane de euro Varsta: 47 de ani Resedinta: București Domeniu/Companie: Imobiliare  

Dumitru Nicolae este un nume cunoscut printre dezvoltatorii imobiliari, dar și în mediul de afaceri. Antreprenorul controlează compania Niro Grup, cu activități în diverse segmente ale pieței imobiliare și de retail. Dumitru Nicolae a dezvoltat unul dintre primele ansambluri rezidențiale moderne din București, Central Residences Park, un complex cu 430 de apartamente, situat pe Șoseaua Ștefan cel Mare, în apropiere de Parcul Circului. Notorietatea omului de afaceri provine însă de la complexul Europa și centrul Dragonul Roșu.

Compania Dragonul Roșu SA, membră a Niro Group, a fost înființată în anul 2003 și se ocupă cu dezvoltarea și administrarea zonei comerciale același nume. Compania Dragonul Roșu are în proprietate un teren de 280.000 de metri pătrați în Dobroești, Ilfov, unde intenționează să dezvolte proiectul Chinatown România, care se va întinde pe o suprafață de peste 300.000 de metri pătrați. În plus față de această zonă tradițională, proiectul Chinatown include de asemenea un hotel și o zonă de expoziție permanentă întinsă pe 100.000 de metri pătrați.

În prezent, în zona comercială Dragonul Roșu există peste 5.000 de magazine, 4.000 de locuri de parcare, restaurante, cafenele, o terasă și o spălătorie auto. Complexul cuprinde mai multe pavilioane, iar cel mai recent dintre ele, care se estimează a fi inaugurat în toamna acestui an, este Magazinul Universal Dragonul Roșu, care cuprinde o clădire cu o suprafață de aproximativ 15.000 de metri pătrați și o parcare de 500 de locuri. „Pentru prima dată în aproape 20 de ani, Niro Investment și Dragonul Roșu nu vor închiria spațiile altor companii, ci se vor ocupa direct de toate activitățile desfășurate în această locație“, se menționează pe site-ul companiei. Schimbarea de strategie vine pe fondul apariției concurenței în creștere pe acest segment. Recent, un grup de investitori a inaugurat complexul China Town, situat în zona Afumați, o investiție totală de 100 de milioane de euro.

Vezi care era averea lui Dumitru Nicolae în 2010

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii