Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Afaceri |
|

Dubai vrea să atragă 25 de milioane de turişti în 2025

Emiratul Dubai intenţionează să unifice ministerele Economiei şi Turismului şi speră că va atrage 25 de milioane de turişti în 2025.  
Private,Jet,Plane,Flying,Above,Dubai,City,In,Beautiful,Sunset

După fuziunea ministerelor Economiei și Turismului, la conducerea noului departament va fi numit Helal Al Marri, a anunţat sâmbătă şeicul Hamdan bin Mohamed Bin Rashid Al Maktoum, conducătorul Dubaiului, într-o postare pe Twitter, transmite Reuters.

Printre principalele obiective ale noului departament se numără creşterea valorii adăugate în sectorul industrial cu 150% în următorii cinci ani, extinderea cu 50% a pieţelor de export pentru produsele locale şi creşterea numărului de turişti cu 40%, a informat biroul de presă al şeicului Hamdan bin Mohamed Bin Rashid Al Maktoum.

De asemenea, Emiratului Dubai vrea de asemenea să atragă 100.000 de companii în decurs de trei ani şi să organizeze 400 de evenimente economice globale până în 2025, să încurajeze companiile din sectorul privat şi afacerile de familie să se listeze pe pieţele financiare şi bursele din Dubai.

În acest an, World Expo 2020 este găzduit la Dubai – eveniment care a fost amânat cu un an din cauza pandemiei de Covid-19. Acest eveniment este aşteptat să atragă 25 de milioane de vizitatori, atât în format fizic cât şi online.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii