FacebookTwitterLinkedIn

DTZ Echinox a primit un mandat extins care include, pe langă administrarea centrului comercial,  servicii de consultanţă strategică privind repoziţionarea şi închirierea. Prin preluarea managementului Cocor volumul portofoliul de Property Management al DTZ Echinox a depăşit 160.000 de metri pătrați.

“În prima parte a mandatului DTZ Echinox are ca obiectiv retrasarea procedurilor şi optimizarea activităţii de administrare. Avem încredere că putem contribui la transformarea magazinului Cocor într-un proiect de succes, astfel încât să işi atingă potenţialul maxim. Dorim să consolidăm tendinţa de creştere înregistrată în acest an, în ceea ce priveşte cifra de afaceri şi traficul, printr-o nouă abordare a retailului din zona centrală a capitalei. Piaţa imobiliară din România este o piaţă volatilă şi în acest context considerăm că magazinul Cocor are toate premisele să prezinte o creştere spectaculoasă în urmatorii ani.” a declarat Sebastian Mahu, Head of Property Management Department DTZ Echinox.

Top 5 judeţe din Moldova în funcţie de stocul de retail modern

“ Urmăream externalizarea acestor servicii de mai mult timp, însă ne-am dorit să identificăm partenerul optim pentru a demara acest proces” a declarat Florin Popescu, Preşedintele Consiliului de Administraţie al S.C. Cocor S.A.

Centrul comercial Cocor, care s-a confruntat cu mari probleme în ultima vreme, fiind amenințat chiar cu executarea silită în prima parte a acestui an, are o suprafaţă de 11.200 de metri pătrați şi un grad de ocupare de 71%, cei mai noi chiriaşi fiind Billa şi Terranova.

DTZ administrează de asemenea Shopping City Sibiu şi Shopping City Suceava, în proprietatea Argo Real Estate, Felicia Shopping Center din Iaşi, în proprietatea CBRE Global Investors şi Uvertura Mall din Botoşani aflata în proprietatea Moldova Universal.