FacebookTwitterLinkedIn

Găsirea unei ținute complete de seară, în mai puțin de o oră, sună ireal? Nu și pentru DRESSBOX. Dacă ești familiară cu serviciile lor, înseamnă că ai recunoscut pe www.dressbox.ro numele unor renumiți designeri internaționali, ale căror creații îți stau la dispoziție atunci când ai nevoie de o rochie spectaculoasă de ocazie. Femeile care își doresc o apariție fabuloasă la fiecare eveniment și nu vor să poarte aceeași rochie de mai multe ori pot închiria rochiile de pe podiumurile de prezentare la un preț de zeci de ori mai mic decât prețul de catalog. De asemenea, tot la DRESSBOX vei găsi accesorii și, mai nou, pantofi de închiriat aparținând unor mărci de renume, pentru a-ți completa ținuta cu stil.

Conceptul este nou în România, însă foarte cunoscut în străinătate, unde închirierea unei rochii de seară este o obișnuință pentru femei. Cum funcționează? Procesul este foarte simplu: odată ce ai găsit rochia, accesoriile sau pantofii pe care vrei să îi porți la următoarea petrecere, plasezi comanda, iar ei îți livrează coletul acasă. Ulterior, tot ce mai rămâne este să trimiți produsul înapoi, iar de curățare se vor ocupa tot ei.

Showroom-Dressbox-1

În momentul actual, DRESSBOX a ajuns la peste 1500 de rochii și accesorii de închiriat și își propune să ofere clientelor sale servicii complete atât online, cât și offline. Dacă ești indecisă asupra alegerii rochiei perfecte, unul dintre stiliști îți stă la dispoziție pe site, la telefon sau în showroom-ul de prezentare din București, unde poți proba rochiile preferate, alături de unul dintre consultanții lor de imagine.

Cei de la DRESSBOX au găsit o soluție și pentru femeile care vor să probeze rochiile, însă nu sunt din București: au lansat serviciul de probă acasă.

Pe parcursul celor 2 ani de activitate în domeniul modei, DRESSBOX s-a bucurat de un parcurs ascendent al popularității, ceea ce a dus la extinderea întregului business. Daniel Penciuc, fondatorul afacerii, spune că “rata clientelor care se întorc este una destul de mare. Lunar, avem sute de cliente mulțumite și în jur de 100.000 de vizitatori unici pe site. Ne bucură trendul puternic ascendant și sperăm că pe viitor să deschidem showroom-uri și în alte orașe din România.”