Cautare
, Contributor

Forbes.com

IT |
|

DreamHack la București: români vs. străini

dreamhack.jpg
Jucători din Danemarca, Serbia, Coreea de Sud sau din țări mai exotice, precum Brazilia, vor sosi săptămâna aceasta în București pentru a concura cu 80 de români la așteptatele competiții de StarCraft 2, Counter-Strike 1.6 și League of Legends.

Cel mai important eveniment de sporturi electronice desfășurat vreodată în România, DreamHack București va avea loc în acest weekend la TurboHalle, iar înscrierile s-au încheiat déjà.

La turneul de StarCraft 2 se vor bate jucători din România (15), Coreea de Sud (8), Franța (4), Germania (5), Finlanda (4), Polonia (4), Suedia (3), Austria (3), Italia (3), Olanda (3), Bulgaria (2), Canada (1), Grecia (1), Marea Britanie (1), Norvegia (1), Serbia (1), Statele Unite (1), Turcia (1), Ucraina (1). Favoriți la această competiție sunt Nerchio – Polonia și MaNa – Polonia, iar de pe plan local, NightenD și DeathAngel.

La Counter-Strike 1.6 vor concura echipe din România (6, dintre care preferate la titlu sunt TeG, IGG.H și -Eq), Danemarca (3 – favorite sunt Fnatic și Wikipediots), Brazilia (2), Serbia (2), Bulgaria (1), Rusia (1), a cărei echipă este și ea favorită la titlu, Suedia (1), iar la League of Legends vor participa 7 echipe românești, dintre care două sunt favorite – neXtPlease! și myRevenge și una din Europa, WinFakt.

În total, 177 dintre cei mai buni gameri vor veni sâmbătă și duminică la TurboHalle. Prețul biletului pentru o zi de acces la eveniment este de 30 de lei, iar pentru două zile – 45 de lei.

Înființată în anul 2001, Professional Gamers League (PGL) organizează campionatele naționale de jocuri pe calculator, devenite deja o tradiție în lumea tinerilor din România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii