Cautare
, Contributor

Orologerie de lux |
|

DRAGOSTEA merge bine cu diamantele

Și anul acesta marile branduri s-au pregătit temeinic pentru romantica și extrem de profitabila sărbătoare a îndrăgostiților, având în vedere că e cam singura zi din an când magazinele de bijuterii sunt luate cu asalt de domnii care nu se bazează doar pe tradiționalii trandafiri roșii pentru a-și declara amorul nemuritor.
Omega Seamaster

Chopard se declară romantic de la origini și lansează, special pentru Valentine’s Day, mai multe modele, care, garantat, vor atinge inima destinatarei cu o săgeată a lui Cupidon. De exemplu, un set Happy Diamonds – diamantele care „dansează“ vesele în interiorul bijuteriilor, compus dintr-un colier, un inel și o pereche de cercei. Diamantele strălucesc și aleargă în interiorul inimioarelor din aur alb. Sau, pentru doamnele mai degrabă amatoare de ceasuri – Happy Sport Medium Automatic, un ceas frumos din aur roz, cu mecanism automatic pentru femeia care nu se mulțumește cu o „baterie“, dar care se bucură și de alergarea celor șapte diamante pe cadran sau de luneta pavată tot cu diamante. Pentru domnii care fie au posibilități nemăsurate fie au deschiderea de a-și vinde vila din Pipera pentru a-și surprinde plăcut jumătatea, Chopard a lansat și un set Haute Joaillerie – un colier cu pandant și cercei din aur roz, presărate cu diamante și ametiste.

Pe de altă parte, Chopard este unul dintre puținele branduri care tratează dragostea în mod democratic – și propune o sugestie de cadou și pentru domni: unul dintre cele mai frumoase modele de ceasuri, Mille Miglia, celebrul ceas sportiv cu detalii vintage și care se potrivește perfect domnilor cu pasiuni automobilistice. Carcasa este din oțel, iar mecanismul cronograf este certificat COSC, în vreme ce cureaua este fie din piele Barenia, fie din cauciuc embosat cu motivul anvelopelor de curse Dunlop. Ceasul poate fi însoțit de o pereche de butoni Mille Miglia, tot din oțel.

Omega, alt brand monumental de orologerie, vine, de asemenea, cu sugestii pentru ea, dar și pentru el.

Pentru doamne, marca sugerează unul dintre cele mai populare modele Omega – Ladymatic, din oțel și aur roz, un De Ville Prestige din aur roz sau un Seamaster Aqua Terra, tot din aur roz. Ladymatic este, după cum arată și numele, un model foarte feminin, potrivit pentru orice ocazie. Luneta e pavată cu diamante, cadranul este din sidef, iar indecșii orari sunt realizați tot din diamante. Pentru mine, adevăratul diamant este însă mecanismul, Co-Axial 8520 Omega, vizibil, din fericire, prin capacul transparent din cristal safir. De Ville Prestige are o carcasă de 36,8mm, cadran argintiu, cifre romane din aur și e dotat cu calibrul Co-Axial 2500. Nu în ultimul rând, Seamaster Aqua Terra 150M este dotat cu un calibru revoluționar – Master Co-Axial 8501.

Pentru domnii pasionați de ceasuri, există varianta De Ville Trésor din aur alb, De Ville Prestige din oțel sau Speedmaster Grey Side of the Moon. Modelele De Ville sunt potrivite pentru admiratorii stilului clasic, ceea ce nu înseamnă că nu pot fi purtate foarte bine și la jeanși. Iar De Ville Tresor este dotat cu calibrul anti-magnetic master Co-Axial Omega 8511. Pentru amatorii de ceasuri spectaculoase, e bine de știut că Omega a folosit o tehnică specială pentru realizarea cadranului din platină al modelului Speedmaster Dark Side of the Moon, iar carcasa este din ceramică albă, transformată, tot printr-o tehnică specială, în ceramică gri, care se asortează perfect cu cadranul.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii