Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Dragoste, suferință, seducție, trădare și crimă în serialul „Regina Albă”, la AXN White

În această primăvară, AXN White aduce în premieră, în România, serialul „Regina Albă” (2013), nominalizat la trei Globuri de Aur și la două premii Primetime Emmy.
Regina Albă - AXN White

Producția este o ecranizare a bestsellerului „The Cousin’s War” de Philippa Gregory, ce prezintă războiul dintre Casele York și Lancaster din Anglia secolului al XV-lea.

Serialul „Regina Albă” are 10 episoade și va avea premiera miercuri, pe 4 martie, la ora 23:05, pe AXN White.

„Regina Albă” este o poveste despre dragoste și suferință, seducție și decepție, trădare și crimă, prezentând destinul a trei personaje care schimbă firul istoriei: Elizabeth Woodville, Margaret Beaufort și Anne Neville. Fiecare dintre ele luptă pentru putere, indiferent de prețul pe care trebuie să îl plătească.

Acțiunea începe în anul 1464, când Războiul celor Două Roze – o lungă luptă dintre două laturi ale aceleiași familii nobile pentru tronul Angliei – dura deja de nouă ani.

Producția a fost filmată pe parcursul a 120 de zile, în Belgia, aleasă datorită autenticității clăridilor sale medievale. O serie de locații din Bruges și Ghent reprezintă spații istorice din Londra vremurilor, precum Westminster Hall, Capela Sfântului Ștefan din vechiul Palat Westminster sau Tower of London.

Serialul este produs de Company Pictures (The Village, The Devil’s Whore, Einstein And Eddington, Elizabeth I, Anna Karenina, Shameless) și regizat de James Kent (Inside Men, Marchlands).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii