Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Auto |
|

Dragoş Tudorache despre legea pentru mașinile parcate pe trotuare: „Prin jumătate din Bucureşti nu se poate trece pe trotuar cu un cărucior de copil”

Ministrul Afacerilor Interne, Dragoş Tudorache, a declarat, joi, că săptămâna viitoare va propune în şedinţa de Guvern un set de reguli în vederea degajării spaţiului public de maşinile parcate pe trotuare, potrivit news.ro
 aboneaza-te
trafic-rutier-masini
“Avem un proiect de hotărâre de guvern, este pe circuit de avizare şi care sper să primească aviz în şedinţa de miercuri a Guvernului. Vom avea cadrul legislativ prin care vom recrea condiţiile de degajare a spaţiului public”, a declarat Dragoş Tudorache.Ministrul Afacerilor Interne a completat că proiectul de hotărâre de guvern va include și părți referitoare la spațiile destinate pietnolior.

“Se reglementează şi spaţiile care trebuie lăsate pentru pietoni. Prin jumătate din Bucureşti nu se poate trece pe trotuar cu un cărucior de copil, vă spun din experienţă”, a mai spus Dragoş Tudorache.

Ministrul a discutat şi cu reprezentanţii Asociaţiilor Municipiilor din România şi a propus ca banii colectaţi din amenzile date pentru parcări neregulamentare sau sumele obţinute din blocarea autovehiculelor să fie folosite pentru înfiinţarea de noi parcări, mai ales în Bucureşti.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii