Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Dragoș Dinu este noul CEO al Grupului Țiriac

Dragoș Dinu a preluat funcţia de CEO a Țiriac Holdings, după ce Leonard Leca a decis să își continue cariera în afara grupului, după doar un an la conducerea acestuia.
Dragos Dinu

Dragoș Dinu a preluat conducerea Țiriac Holdings, în calitate de CEO. Conducerea Grupului Țiriac a fost asigurată până recent de către Leonard Leca. Din anul 2005, acesta a ocupat poziția de Chief Financial Officer al grupului, în iunie 2013 preluând funcția de CEO. Leonard Leca a decis să își continue cariera în afara Grupului Țiriac.

De-a lungul carierei sale, Dragoș Dinu a activat în multiple domenii, precum construcții,  FMCG, farma, electronice și IT&C. El a coordonând cea mai mare rețea de farmacii din România şi a făcut parte timp de 14 ani din echipa de conducere a A&D Pharma. Între 2002 și 2008, Dragoș Dinu a ocupat funcția de CEO al Grupului A&D Pharma. Astfel, el a administrat activitatea celui mai mare grup de retail și distribuție farmaceutică din România, cu peste 3.000 de angajați.

În 2008, Dragoș Dinu s-a alăturat, în calitate de Partener și Consultant senior, echipei Link Resource – companie de consultanță în domeniul sănătații și industriei farmaceutice, iar din 2012 până anul acesta a ocupat poziţia de CEO și Membru al Comitetului Director al retailerului Domo, unde a condus o rețea de peste 90 de magazine și aproximativ 1.000 de angajați.

În prezent, Țiriac Holdings reunește peste 40 de companii private autohtone, activând în următoarele sectoare principale: auto, imobiliare, servicii financiare, leasing, transport aerian și energie. Pe lângă acestea, grupul desfășoară activități în câteva domenii conexe – servicii de pază și protecție, property management și servicii de media.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii