Cautare
, Contributor

Telecom |
|

Dragoș Chivu, noul director general al Printec Group Romania

dragos_chivu.jpg
Dragoș Chivu este noul director general al subsidiarei Printec Group din Romania. El a preluat funcția de la Toni Cristescu, acesta fiind numit președinte al Consiliului de Administratie și Director al diviziei de Sector Public.

Dragoș Chivu are o experiență de business în sfera Telecomunicațiilor de peste 15 ani, lucrând pentru companii de top precum Orange, Telemobil, Nokia și Nokia Siemens Networks. Anterior venirii la Printec, a ocupat poziția de data marketing director în cadrul Vodafone România.

Chivu a activat și ca membru în board-ul Romtelecom dar și în cadrul Institutului Național de Cercetare în Telecomunicații. Este absolvent al Politehnicii București, deține un MBA de la ASEBUSS și Kennesaw State University și urmează un doctorat în Marketing, în cadrul Academiei de Studii Economice.

Printec Group este un furnizori de soluţii şi integrator de sisteme din Europa Centrală şi de Est. Grupul oferă soluţii integrate în domenii precum tranzacţii automatizate, telecomunicaţii & networking, securitatea informaţiei

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii