Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Dragoş Băsescu, nepotul fostului preşedinte Traian Băsescu, a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare, cu executare, pentru trafic de influență

Dragoş Băsescu, nepotul fostului preşedinte Traian Băsescu, a fost condamnat definitiv, luni, de Curtea de Apel Bucureşti, la trei ani închisoare cu executare, într-un dosar în care a fost trimis în judecată de DNA pentru trafic de influenţă, informează AGERPRES.
justitie shutterstock

În ianuarie anul trecut, Dragoş Băsescu primise la Tribunalul Bucureşti o condamnare de 2 ani şi 6 luni închisoare cu executare, pedeapsă mărită de Curtea de Apel Bucureşti la 3 ani închisoare, în urma admiterii apelului DNA.

Instanţa a mai dispus ca Dragoş Băsescu să plătească cheltuielile de judecată din cauţiunea de 10.000 lei consemnată la dispoziţia DNA.

Potrivit DNA, pe 13 martie 2014, „Dragoş Băsescu, beneficiind de ajutorul lui Ciprian Nistor, i-a pretins unui om de afaceri (Sandu Staicu – n.r.), denunţător în cauză, 500.000 de euro pentru o soluţie de respingere a arestării într-o contestaţie formulată de către DIICOT în dosarul ce îl privea şi încă 500.000 euro atât pentru obţinerea unei soluţii favorabile în cauza respectivă, cât şi pentru ridicarea sechestrului aplicat asupra bunurilor acestuia”.

Dragoş Băsescu a lăsat să se creadă că are influenţă pe lângă organele judiciare respective şi chiar a promis că va interveni.

AȘA CEVA NU VEZI ÎN FILME: AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE FILME ȘI SERIALE – IANUARIE 2018

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii