Cautare




, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Dragoş Anastasiu: „Toată lumea trebuie să înţeleagă că nu trebuie să dăm în calul care trage la căruţă, deoarece acel cal se desprinde şi lasă căruţa acolo”

Noile măsuri fiscale prevăzute în noul program de guvernare al PSD reflectă o adevărată disperare privind situaţia colectării la buget şi creează senzaţia de ţară în criză, au declarat vineri oamenii de afaceri din cadrul Coaliţiei pentru Dezvoltarea României (CDR), informează NEWS.RO.
Dragos_Anastasiu6.jpg

Oamenii de afaceri subliniază că guvernul actual le oferă senzaţia de impovizaţie.

Florin Pogonaru, președintele Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din România (AOAR): „Prin introducerea acestor măsuri, pe care nu le comentăm în prezent de fond, ci comentăm senzaţia de criză şi panică pe care o creează introducerea unor astfel de măsuri, începând de la impozitul pe gospodării, acum impozitul pe cifra de afaceri, şi asta după ce s-au introdus nişte modificări structurale prin legea salarizării unitare. Aceste lucruri reflectă o adevărată disperare privind situaţia colectării la buget şi situaţia deficitului bugetar”.

În cadrul aceleiaşi întâlniri cu ziariștii, omul de afaceri Dragoş Anastasiu a declarat: „Atrag atenţia asupra cursului valutar, atrag atenţia la ce s-a întâmpla ieri pe bursă, atrag atenţia la lipsa invesţiilor care va duce la lipsa locurilor de muncă. Acesta este un cerc vicios. Toată lumea trebuie să înţeleagă că nu trebuie să dăm în calul care trage la căruţă, deoarece acel cal se desprinde şi lasă căruţa acolo”.

Noul program de guvernare al coaliţiei PSD-ALDE prevede că toate firmele din România vor plăti, de la 1 ianuarie 2018, un impozit pe cifra de afaceri în locul impozitului pe profit, care va dispărea.

VEZI AFACERILE EDITURILIOR ÎN ANUL 2016

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii