FacebookTwitterLinkedIn

Omul de afaceri Dragoș Anastasiu pune gratuit la dispoziția cadrelor medicale din sistemul public de sănătate care se luptă cu coronavirusul 100 de mașini din flota companiei de închirieri Enterprise Rent-a-Car Romania.

Aceste mașini vor ajuta o parte dintre practicienii care tratează pacienți de COVID-19 să nu mai circule cu mijloacele de transport în comun, ci cu o mașină privată. “Eu sunt medic de profesie și înțeleg foarte bine prin ce trec cadrele medicale acum. Este de la sine înțeles că vreau să contribui și să ajut. Avem o flotă întreagă la dispoziție și ne-am gândit să venim în ajutorul medicilor care ar putea avea nevoie de ele pentru a nu se mai deplasa cu transportul public, ci cu propriul mijloc de transport”, a declarat Dragoș Anastasiu. Astfel, 100 de mașini Renault, Ford, Fiat, Opel și Dacia din flota Enterprise Rent-a-Car Romania, vor fi puse, inițial pentru o lună și, dacă va fi cazul, pentru mai multă vreme, în slujba cadrelor medicale care luptă cu coronavirusul.

Mașinile sunt disponibile în București, Sibiu, Iași și Cluj, în punctele de lucru Enterprise Rent-a-Car Romania. Instituțiile interesate să ofere acest beneficiu personalului medical (medici, medici rezidenți sau asistente)   trebuie doar să contacteze compania printr-un email trimis către reservation@touringrentauto.ro. Mai multe detalii despre această inițiativă sunt disponibile pe pagina web a companiei. “Venim în ajutorul cadrelor medicale și le facilităm un drum către serviciu mai rapid și mai sigur. Ușurăm și transportul în comun și limităm, astfel, răspândirea virusului”, a mai spus Dragoș Anastasiu. Toate mașinile au vechimea de 1-2 ani. Enterprise Rent A Car Romania are o flotă de 800 de mașini și 7 puncte de lucru în aeroporturile cele mai importante din țară: București, Cluj, Constanța, Iași, Tg. Mureș, Sibiu și Timișoara.