FacebookTwitterLinkedIn

Cu o capacitate de 60 de locuri, noul local se alătură restaurantului principal al resortului, unde pot lua masa simultan 240 de persoane. Valoarea investiției în noul restaurant este cuprinsă între 25.000 și 30.000 de euro.

„Planul nostru prevedea deschiderea braseriei încă de anul trecut dar, din cauza pandemiei, am amânat momentul. Până acum, am folosit acest spațiu doar pentru bar, cu 12 locuri. Am decis să extindem zona pentru a da posibilitatea servirii a două meniuri – românesc și internațional – în două locuri diferite din cadrul resortului”,  a punctat Dragoș Anastasiu.

Deschiderea restaurantului are loc în contextul în care restricțiile sanitare dictate de pandemie au fost relaxate, permițând și deschiderea acestora la interior. În aceste condiții, resortul pune la dispoziția oaspeților trei terase și două saloane de interior.

Cu o suprafață de 30.000 mp, resortul Green Village 4* din localitatea Sfântu Gheorghe Delta Dunării are o capacitate de 180 de locuri în 90 de camere duble, apartamente cu 2 și 3 dormitoare.