Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Educatie |
|

Dragoș Anastasiu: Hotelurile şi restaurantele se pregătesc intens, pentru că va fi turism în România începând din 1 iunie

Hotelurile şi restaurantele se pregătesc intens şi cred că, în România, va fi turism începând din 1 iunie, a declarat, sâmbătă, preşedintele Camerei de Comerţ Româno-Germane (AHK România), Dragoş Anastasiu.
 aboneaza-te
dragos_anastasiu_IMG_4447

“O perioadă de timp, probabil că nimic nu va mai fi la fel, după 15 mai. Hotelurile nu au fost închise oficial niciodată. Restaurantele au fost închise. Hotelurile vor putea fi frecventate începând din 15 mai. Vine şi sezonul… România turistică este o Românie profund sezonieră şi dacă toţi hotelierii de pe Litoral şi din Delta Dunării vor pierde acest sezon va fi foarte, foarte greu pentru ei. Eu cred că va fi turism în România începând din luna iunie – iulie, dar va fi altfel. Sunt foarte mulţi care fac eforturi şi să ştiţi că sunt standarde noi de igienă. Am rămas plăcut surprins cât de multă preocupare pentru implementarea lor este deja de vreo 3-4 săptămâni. Veţi vedea că hotelurile şi restaurantele din România se pregătesc intens şi va fi un alt fel de a fi împreună acolo, dar vom fi deschişi şi cred că lucrurile se vor relua începând din 1 iunie”, a afirmat Anastasiu, într-o intervenţie la Digi 24.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii