Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Dragoș Anastasiu consideră că procesul de transparentizare și depolitizare a conducerii Rezervației Delta Dunării este un moment istoric

Antreprenorul Dragoş Anastasiu, proprietarul unui resort din Delta Dunării şi membru în conducerea asociaţiei neguvernamentale Eco Delta Dunării, consideră drept „un moment istoric" decizia USR PLUS de a transparentiza şi depolitiza procesul de numire a guvernatorului Rezervaţiei Delta Dunării, informează Agerpres.
106 100BH Dragoș Anastasiu

Dragoş Anastasiu: „Mi se pare că este un moment istoric. Faptul că nişte partide politice, o alianţă renunţă la tot ceea ce noi toţi am numit de-a lungul timpul ‘goana după funcţii’, cumva de înţeles pentru că scopul oricărui politician este să ajungă într-o funcţie să poată influenţa direct, iar această alianţă pune un astfel de rol în dezbatere publică şi nominalizează un simbol al României ca şi coordonator al grupului care să vină cu propuneri, mi se pare că trăiesc un vis frumos. Îmi doresc lucrul acesta şi pentru alte roluri importante din conducerea statului român”, conform AGERPRES.

Antreprenorul speră ca acest proces să fie replicat şi pentru alte roluri importante din conducerea statului român. El a spus că viitorul guvernator al Rezervaţiei trebuie să fie atât un bun manager, cât şi un om cu atitudine şi curaj.

USR PLUS a anunţat, vineri, iniţierea unui proces transparent şi consultativ pentru stabilirea conducerii executive a Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD), responsabilitate care a revenit Alianţei după negocierile cu partenerii de coaliţie.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii