Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Dragnea: Salariul de la Parlament se duce direct pe card. Mi-e frică să plec cu sacoșa cu bani de aici

Forbes CEE Forum 2017 – Leadership pentru următorii 100 de ani

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat, că salariul său de la Parlament se duce direct pe card, adăugând că îi este frică să plece cu sacoșa cu bani de acolo, transmite Agerpres.

De aici de la Parlament salariul se duce direct pe card și mie mi-e frică să plec cu sacoșa cu bani de aici, așa că rămân pe card… Dacă se supără cei de la casierie și îmi dau numai monede, plec cu sacul”, a spus Dragnea la Palatul Parlamentului, întrebat dacă folosește cardul sau preferă, la fel ca premierul Mihai Tudose, să folosească bani cash.

Mihai Tudose: Am refuzat să-mi pun leafa pe card

Tudose a declarat, marţi, 29 august, la România TV, că a avut o experienţă neplăcută cu băncile şi că refuză ca salariul să-i fie pus pe card, pentru ca banca să nu beneficieze de comision la fiecare retragere, Tudose afirmând că „nu-l merită”.

Replică. Adrian Vasilescu (BNR): Declaraţia premierului privind băncile este „neinspirată”

Declaraţia premierului Tudose privind băncile este „neispirată”, este declaraţia unui intelectual care nu are de-a face băncile, a declarat Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului Băncii Naționale a României, în data de 30 august.

Experienţele premierului Tudose cu băncile: A avut în 2016 un cont de 100.000 de lei, cu card, deschis la Raiffeisen Bank

De asemenea, pe 30 august, Mediafax a scris că premierul Mihai Tudose a deschis un cont curent în sumă de 100.000 de lei, la Raiffeisen Bank, potrivit declaraţiilor de avere depuse la Camera Deputaţilor, contul fiind menţionat în doar două declaraţii de avere depuse, succesiv, în luna octombrie 2016.

 

Forbes CEE Forum 2017 – Leadership pentru următorii 100 de ani

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii